Πληροφορίες για φιλοξενία στην 120ΠΕΑ (Καλαμάτα)

Η ανάπτυξη του προγράμματος “Hellenic Wings Inns” ξεκίνησε πιλοτικά στην 120ΠΕΑ (Καλαμάτα) με τη Φ.440/2661/Σ.379/30-6-20/ΓΕΑ/Β3/2 διαταγή, με μελλοντική πρόβλεψη για επέκτασή του και σε άλλες Μονάδες της ΠΑ που υφίστανται κατάλληλοι για αξιοποίηση χώροι.

Κατά την παρούσα χρονική στιγμή, διατίθενται στην 120ΠΕΑ προς χρήση είκοσι τέσσερα (24) πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, με δυνατότητα φιλοξενίας τεσσάρων ατόμων [έγγαμο ζευγάρι και δύο (2) τέκνα] για παραμονή μέχρι επτά (7) διανυκτερεύσεις, ενώ υφίσταται δυνατότητα παράτασης, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Οι ένοικοι θα έχουν τη δυνατότητα χρήσης όλων των λοιπών ευκολιών της Μονάδος όπως λέσχη, εστιατόριο, γυμναστήριο, θέση στάθμευσης κλπ.

Η κράτηση των δωματίων γίνεται διαδικτυακά με τις ακόλουθες διαδικασίες:

  1. Ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει αίτηση επιθυμίας κράτησης, μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας. Η ημερομηνία και ώρα υποβολής της αίτησης καθορίζει αυστηρά και τη σειρά προτεραιότητας.
  2. Ο υπεύθυνος διαχειριστής της 120ΠΕΑ ενημερώνει τον ενδιαφερόμενο εντός 24 ωρών με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο αποτελεί και απόδειξη κράτησης.
  3. Ο ενδιαφερόμενος επιβεβαιώνει την κράτηση τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την ημερομηνία άφιξης, τηλεφωνικά και με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο διαχειριστή της 120ΠΕΑ, άλλως το αίτημα διαγράφεται.

Η ακύρωση κράτησης δηλώνεται από τον ενδιαφερόμενο το συντομότερο δυνατό, με τηλεφωνική επικοινωνία και μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

Κατά την άφιξή του ο φιλοξενούμενος παραλαμβάνει το δωμάτιο από τον υπεύθυνο διαχειριστή στο Γραφείο Υποδοχής Επισκεπτών της 120ΠΕΑ, ενώ η εξόφληση του τιμήματος γίνεται είτε με μετρητά είτε με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας κατά την αναχώρησή του και για το σύνολο των ημερών διαμονής. Το ημερήσιο μίσθωμα καθορίζεται αρχικά στα δεκαπέντε (15) ευρώ ανά ημέρα.

Κάθε άλλη λεπτομέρεια που αφορά στο θέμα διευθετείται με συνεργασία / επικοινωνία μεταξύ των ενδιαφερομένων και της 120ΠΕΑ. Αρμόδιος διαχειριστής των δωματίων ορίζεται ο Διοικητής ΜΕΕΠ της 120ΠΕΑ μέσω του Προϊσταμένου Γραφείου Εκμεταλλεύσεων.

Δείτε ακόμη: Σχετικές Διαταγές.

Στοιχεία επικοινωνίας 120ΠΕΑ